Τετάρτη, 1 Απριλίου 2009

Τελευταίο μέρος σπουδής Αντίχειρα

Η δεύτερη φάλαγγα το Αντίχειρα


 Η ευκαμψία της δεύτερης φάλαγγας του αντιχειρα δεν σχετίζεται με την θέληση, αλλά με την φάλαγγα της Λογικής του ατόμου που εχει εναν τέτοιο αντίχειρα. Οταν η δεύτερη άρθρωση είναι ευλύγιστη , το άτομο προσαρμόζεται με τις περιστάσεις παρά με τα άτομα. Σκέφτεται ότι πρέπει να προσαρμοστεί στις καταστάσεις και τις περιστάσεις της κοινωνίας στήν οποία ζεί


Σχήματα του αντίχειρα

   Το επόμενο σπουδαίο χαρακτηριστικό του αντίχειρα είναι το σχήμα και η κατασκευή της δεύτερης φάλαγγας, η οποία διαφέρει από άτομο σε άτομο και δείχνει αποφασιστικά την ιδιοσυγκρασία του ατόμου.

   Η δευτερη φάλαγγα έχει δύο ευδιάκριτες μορφές :Ο μεσάτος αντίχειρας που λέγεται έτσι γιατί μοιάζει με την μέση του ανθρωπίνου σώματος με στενή τη δευτερη φάλαγγα και ο ευθύς αντίχειρας .Οι δύο αυτοί τύποι αντίχειρα πρέπει να θεωρηθούν αντίθετοι ο ένας στον άλλο ώς , προς την Λογική.

  Το άτομο με τον μεσάτο αντίχειρα δεν βασίζεται ούτε και χρησιμοποιεί πολύ την λογική. Βασίζεται στην διακριτικότητα (το τάκτ) και την διπλωματικότητά για να κερδίσει αυτό που θέλει ή για να γίνει το δικό του. Με λίγα λόγια ό ορισμός του μαλαγάνα ή πουτ...νιτσα .

  Το Άτομο με τον ευθύ αντιχειρα έχει λίγη ή καθόλου διακριτικότητα , αλλά σε όλα τα θέματα βασίζεται στην συζήτηση και τη Λογική.Ο επονομαζόμενος και κατακερματιστής διδύμων γεννητικών αδένων. 

  Η λεπτή μορφή του αντίχειρα είναι ενδιξη μεγαλύτερης ανάπτυξης της διανοητικής θέλησης (Χmen η επιστροφη του καθηγητή xavier). Η τραχιά μορφή είναι ένδειξη της φύσης που θα χρησιμοποιήσει ζωώδη δύναμη για να πετύχει τους σκοπους της ( το κτήνος). Κατά συνέπειά , η μεσάτη εμφάνισή είναι τμήμα μιας πιό εκλεπτυσμένης μορφής , δείχνει το τάκτ που είναι προϊόν πνευματικής δύναμης, ενώ η πιό γεμάτη , τραχιά μορφή δείχνει δύναμη στην ολοκλήρωση του σκοπου.(Διασταύρωση . Ουτε και θέλω να φαντάζομαι το πώς θα γίνει ;))   )


Το τρίτο τμήμα του Αντιχειρα.

  Το τρίτο τμήμα του αντίχειρα καλύπτεται από το Όρος της Αφροδίτης και αφορά την Αγάπη , ή τον Αισθησιασμό . Οταν είναι κοντό και παχύ η φύση του πάθους ή του αισθησιασμού είναι βάναυση και ζωώδης .Αν δείτε τέτοιο κοντό αντίχειρα καβατζώστε ενα τσίγκινο σωβρακάκι καλού κακού.


Ο Αντιχειρας Ρόπαλο

  Ο αντίχειρας ρόπαλο ονομάζεται έτσι γιατί είναι παχύς όπως το ρόπαλο .Τα άτομα που εχουν ένα τέτοιο αντίχειρα ανήκουν στο στοιχειώδη τύπο σε ότι αφορά την Θέληση.Ειναι σκληροί , και ζωώδεις στο πείσμα και την ξεροκεφαλιά τους . Αν τους εναντιωθεί κάποιος φτάνουν σε “ακυβέρνητα” πάθη και τυφλή εκδίκηση. Δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους και είναι ικανοί να φτάσουν σε βία και εγκλήματά στη διάρκεια κάποιου ξεσπάσματός τους . Ο σαν ρόπαλο αντίχειρας ονομάζεται ‘αντίχειρας του φονιά’ ,γιατί έγιναν πολλοί φόνοι από άτομα με τέτοιο αντίχειρα.Ιδαιώδες δώρο χριστουγέννων ενα συνολάκι προβιάς για όλο τον χρόνο και ένα ρόπαλο με μετρητή χτυπημάτων . 

  Το άτομο με τον αντίχειρα ρόπαλο , παρά τον βίαιο χαρακτήρα του κυρίως κατα το ξέσπασμά του, δεν μπορει να προσχεδιάσει και να προμελετήσει ένα έγκλημα , γιατί δεν έχει την απαιτούμενη δύναμη Θέλησης και σκέψης να το καταστρώσει.

  Οταν η ονυχοφόρα φάλαγγα είναι χονδρή και βαριά σαν ρόπαλο , με κοντό , επίπεδο νύχι , είναι ένδειξη του αχαλίνωτου πάθους του ατόμου. 

Οσες εχετε τετοιο αντίχειρα το τηλεφωνό μου ειναι στην διαθεσή σας ;))) 

Ολες οι ζωώδεις φύσεις , εχουν τέτοιες σαν ρόπαλο μορφές αντίχειρα και η δύναμη του τυφλού πάθους ,κυριεύει εντελώς ,οποιαδήποτε δόση λογικής τυχόν έχουν. Τέτοιοι άνθρωποι με αντίχειρά σαν ρόπαλο έχουν κατα κανόνα άκαμπτη την πρώτη άρθρωση .Ο αντίχειρας δεν λιγίζει καθόλου από την ευθεία του και πίσω Τα δύο αυτά σημεία μαζί δίνουν την τρομερή επιμονή στο σκοπό , που οδηγεί το άτομο ,όταν είναι εκτός εαυτού σε έργα βίας και εγκλήματος. 

  Οταν το χέρι είναι τραχύ , ειναι αυξημένη η φυσική τάση προς ενεργητικότητα και σταθερότητα που δείχνεται από τον αντίχειρα . Κατά συνέπειά το άτομο με το τραχύ , σταθερό χερι, και την πρώτη φάλαγγα του αντιχειρα καλά ανεπτυγμένη , θα είναι πιό αποφασιστικό στον σκοπο του και πιό αποφασισμένο στην εκτέλεση των ιδεών του, από ότι το άτομο με το μαλακό χέρι.

  Οταν το χερι ειναι μαλακό , το άτομο θα εχει την τάση να χρησιμοποιεί την θέληση του σπασμωδικά , αλλά δεν μπορεί να το εμπιστευθεί κανείς πολύ , σε οτι αφορά την εκτέλεση τω σχεδίων του.

6 σχόλια:

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Τρελλέ Χειρομάντη μου καλησπέρα,

Μεσάτο αντίχειρα, Ευθύ αντίχειρα, αντίχειρα Ρόπαλο… προσπαθώντας να αντιληφθώ τι αντίχειρα έχω εγώ…είχα για αρκετή ώρα την παλάμη προς το πρόσωπο μου και μετά συνειδητοποίησα ότι για αρκετά λεπτά μούντζωνα το λουλούδι χαχαχαχαχα

Δεν πιστεύω ότι αυτός ήταν ο στόχος σου έτσι…

Να έχεις ένα πολύ όμορφο απόγευμα!

Επιτέλους Παρασκευή σήμερα και ο αντίχειρας μου, που δεν ξέρω με τη μοιάζει, μου λέει ότι η εβδομάδα που μπαίνει θα είναι αισθητά καλύτερη από αυτήν που έφυγε…χαχαχαχα

Πολλά φιλιά!

Veron είπε...

Καλησπέρα!
Διαβάζω ανελλιπώς τις αναρτήσεις. Μια που έγινα μπάχαλο με το σχήμα των χεριών (παλάμη ΚΑΙ δάχτυλα!), άλλη μια τώρα με τον αντίχειρα.

Ενώ στο ένα χέρι ο αντίχειράς μου είναι λεπτός κι ακολουθεί μια μάλλον ευθεία γραμμή, στο άλλο ο αντίχειρας είναι κάπως πιο σαρκώδης και έχει...καμπύλες στη μέση του μήκους του...

Σε αυτή την περίπτωση, τι θα συμβουλεύατε, αγαπητέ Τρελλέ;

Diana είπε...

Δεν έχω αντίχειρα ρόπαλο, αλλά γνωρίζω κάποια που έχει. Την κολλητή μου...!! (Τουλάχιστον μόνο στο ένα χέρι, γιατί αλλιώς βοήθειά μας..)

Trellos_tou_xoriou είπε...

Λουλούδι μου χωρίς ;άρωμα
Δεν πιστέυω να έχει αυτομουτζωθεί άνθρωπος περισσότερο από ότι εγώ. Τι να κάνουμε όμως που η γνώση θέλει θυσίες
;))))
Φιλια πολλά

Trellos_tou_xoriou είπε...

Veron μου
Οι διαφορές στα δυο μας χέρια είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Αν είσαι δεξιόχειρας , το δεξί χέρι είναι το χέρι του ... αυτού που είσαι τώρα ,ενώ το αριστερό είναι το χέρι αυτού που ήταν (και που παραμένει η κλίση σου ) να είσαι. Ο ευθύς λεπτός αντίχειρας δείχνει εναν άνθρωπο που λειτουργεί με βάση το ενστικτό του μα όμως δεν εχει την δύναμη να υποστηριξει συχνά τις επιλογές του και γι αυτό παρατάει μισοτελιομενα πράγματα. Από την άλλη ο σαρκώδης αντιχειρας δείχνει εντονο πάθος που αναλογα με το πως είναι το νυχι του ,δείχνει ή εναν ζωόδη τρόπο αντιμετώπησης και πάθους (αν το νύχι είναι μικρό και σχεδόν παραλληλόγραμο ) ,ενώ εναν παθιάρη μα και εσταντικό χαρακτήρα που ξέρει να βάζει όρια στην οργή και την παρόρμηση του ,αν το νύχι είναι ωόδες και μεγάλο.
Βέβαια παίζους και εκατοντάδες άλλοι συνδιασμοι ρόλο σε αυτό ,που βρίσκονται σε όλο το χέρι.
Ελπίζω να βοήθησα .Συγχώρα με που άργησα να απαντήσω όμως εκτώς από χειρομάντης είμαι και ενας τρελός επιχειρηματίας και που να πρωτοακουμπίσω την σκέψη μου με τούτη την κρίση.
Να εχεις μια καλή ημέρα

Trellos_tou_xoriou είπε...

Diana μου
Τότε κάθε φορά που πηγαίνεις στην φίλη σου ,κράτα και κανα λεξοτανίλ των 500ων . Αν δείς και αγριέυουν τα πράγματα , πέτα το της στο στόμα και άρχισε να τρέχεις
;))))
Σε ευχαριστώ για το όμορφο σου σχόλιο