Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

O Άκαμπτος Aντίχειρας

Ο Άκαμπτος Αντίχειρας


   Σε σχέση με τον εύκαμπτο αντίχειρα μπορούμε να πούμε ότι το ακριβώς αντίθετο βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους με άκαμπτη άρθρωση. Πρώτα απ’ όλα είναι πιο πρακτικοί. Έχουν δυνατή θέληση και ένα είδος επίμονης αποφασιστικότητας και τους κάνει δυνατότερους στον χαρακτήρα και που είναι σημαντικό στοιχείο στην επιτυχία τους. Είναι πιο επιφυλακτικοί και απόκρυφοι. Προχωρούν με αργά βήματα εκεί που οι άλλοι τρέχουν Όμως δεν είναι άστατοι όπως  οι προηγούμενοι .Αφοσιώνονται σε ένα πράγμα . Πραγματοποιούν τον σκοπό τους με ένα είδος ακαταμάχητης επιμονής . Έχουν την πρακτική ιδέα να αξιοποιούν πλήρως το σπίτι τους. Διοικούν με πυγμή. Έχουν ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης. Ελέγχουν τον εαυτό τους ,όπως θα ελέγξουν μια μηχανή. Στον πόλεμο είναι ακλόνητοι , ισχυροί και ακαταμάχητοι. Στον έρωτα δεν είναι εκδηλωτικοί (γι αυτό πρέπει να κοιτάζονται στον καθρεφτη συχνά για περιεργα εξογκώματα στο μέτωπο), είναι όμως σταθεροί και αφοσιωμένοι .

   Αν του ζητηθεί κάποια χάρη , το άτομο με άκαμπτο αντίχειρα είναι περισσότερο πιθανό να αρνηθεί στην αρχή και μετά από σκέψη να συμφωνήσει (το συνδρομο του σπασαρχ... , ουι ουι ντροπίς τετοιες κουβεντες) . Όταν , όμως πάρει μια απόφαση θα <<κολλήσει>> σε αυτήν , και όσο μεγαλύτερη πίεση θα δέχεται τόσο περισσότερο θα αντιστέκεται και θα κρατά την άποψή του. Ο άκαμπτος αντίχειρας επομένως είναι το εξωτερικευμένο σημάδι μιας αμυνόμενης φύσης και όσο μεγαλύτερο είναι το ονυχοφόρο τμήμα του αντίχειρα τόσο πιο δυνατή είναι η δύναμη της θέλησης του.

   Τα άτομα με τον άκαμπτο αντίχειρα ,σπάνια κάνουν φίλους τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα όσο τα άτομα με τον ευλύγιστο αντίχειρα. Aφου στην εκφραση Tρεις και ο Kουκος , αν εξαιρέσουμε τον κουκο ,οι τρεις θα εχουν ακαμπτο αντιχειρα . Στο τρένο , στο αεροπλάνο, σε εκδηλώσεις , σπάνια αρχίζουν διάλογο ,και αυτό αν γίνει συνήθως έχει τον χαρακτήρα της επίπληξης ή του καβγά .Ο θεός να φιλάει αν και ο συνεπιβάτης του έχει άκαμπτο αντίχειρα , και αποφασίσει να αντιδράσει κατά τον ίδιο τρόπο. 

    


12 σχόλια:

jacki είπε...

Οπότε θέλουμε δίπλα μας κάποιον με άκαμπτο αντίχειρα... Μόνο να ξέρει να χαϊδευει ωραία :)
Καλό βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

πολυ ενδιαφερον blog.πολυ καλος ο τροπος γραφης επισης!keep posting!!

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ είπε...

Είναι λες πρακτικοί, ακλόνητοι, ισχυροί, ακαταμάχητοι επιφυλακτικοί, με δυνατή θέληση, αποφασιστικότητα και το κυριότερο Αφοσίωση!

«Τρελέ του Χωριού» μου, τα πιο πάνω χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα διαθέτουν όλα μαζί ; Επειδή αν τα διαθέτουν όλα αυτά, τότε μάλλον δεν θα υπάρχουν πολλοί με τέτοιο αντίχειρα ανάμεσα μας…

Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

Πολλά φιλιά!

issallos είπε...

ναι ειμαστε...!!!(στο Λουλουδι)
Οποιος εχει αμφιβολια....ας κοπιασει να μας αλλαξει γνωμη....!!!!

...αγαπητε μου @Τρελλε-δασκαλε...οι γονεις μου μου ειπαν να σας δωσω αυτο το χαρτι απο τον γιατρο και να με συνχωρεσετε για ολες τις απουσιες....
τα διαβασα ολα τα μαθηματα μου....
να περασω στο θρανιο;

Τρελός του Χωριού είπε...

Jacki μου
Mα τα θέλεις όλα και εσύ
;)))

πολλα φιλιά

Τρελός του Χωριού είπε...

Aντα μου
Σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου.
Λες να με κάνουν και ... ουίσκι σαν τον Iωάννη τον Περιπατιτή?
CRAZY TALKER
Keep Posting
;))))))

Τρελός του Χωριού είπε...

Λουλούδι Xωρίς Aρωμά μου
Tο κάθε ένα από αυτά που σας αναλύω , έχει τις ιδιότητες που ονομάζω , αν μόνο αυτό ...υπήρχε στο χέρι . Πολλα άλλα, σύμβολα ,γραμμές ,σχήματα και δακτυλα στο ίδιο ή στο αλλο χέρι, αλλάζουν πολλές φορές εξ ολοκλήρου τις αρχικές δυνατότητες , σε κάθε τι που σας αναλύω. Συνδιασμός.Σε όσο μεγαλύτερο βάθος γίνεται αυτό ,τόσο πιο ολοκληρωμένες όψεις βγαίνουν στην επιφάνεια . Aυτη ειναι η δύναμη της χειρομαντίας.

Πολλα φιλια
Xαίρομαι πάντα τα ιδιαίτερα αρώματα της σκέψης σου

Τρελός του Χωριού είπε...

issalle μου

Για να δώ τα χαρτιά του γιατρού.
Mμμμμ , ιωση με πυρετό.

Tο ξέρεις πως είσαι πάντα καλοδεχούμενος σε αυτήν την τάξη

Που ειναι η Λίλιθ που κάθεται δύπλα σου???
Πάλι αποσιάζει ??
Θα γράψουμε διαγώνισμα αύριο να της πεις
Πολλα φιλια και στους δυό σας

Καλλιόπη είπε...

Έχω ένα θέμα με τη "μαντεία" γενικότερα, αλλά τολμώ να πω πως με εκπλήσσουν πάντα οι αλήθειες της...
Μου αρέσουν οι εκπλήξεις, τι να κάνω;

Τρελός του Χωριού είπε...

Καλλιόπη μου
Διαβασε τις πρώτες αναρτήσεις αυτού του blog και θα δείς πως η χειρομαντεία δεν ειναι μαντεία . Βασίζεται στην παρατήρηση. Τουτο το όνομα το έχει από αυτους που την δίωκαν στα χρόνια του μεσαίωνα .
Οσο για τις εκπλήξεις , νομίζω Αθήνα μένεις, παμε για ένα καφέ μια ώρα που να εχει ήλιο και θα είναι χαρά μου να σου δείξω από κοντά πως η χειρομαντεία ειναι προϊόν παρατήρησης αιώνων .
Χαίρομαι που σε βλέπω σε τουτο το blog

Καλλιόπη είπε...

το ξέρω πως η χειρομαντεία αυτή καθαυτή καμία σχέση με τη μαντεία έχει!
Αλλά και πάλι, μου αρέσουν οι εκπλήξεις!
Όσο για το καφεδάκι, μην παίζεις με τον πόνο μου! Περιμένω πώς και πώς να σαραντίσουμε εγώ και ο μπέμπης μου να τον βγάλω μια βόλτα! Δεν αντέχω άλλο την κλεισούρα!

Τρελός του Χωριού είπε...

Καλλιόπη μου
Οταν με το καλό καταφέρεις να βγείς από το σπίτι , και ακόμα καλήτερα οταν θα μπορεί να βγαίνει και το αγγελούδι σου στην αγγαλιά σου μαζί σου βόλτα, θα διαλέξουμε μια ωραία ηλιόλουστη ημέρα και θα πάμε για καφέ . Και αυτές οι γνώσεις που εχω θα ειναι στην διαθεσή σου , ελπίζοντας το αγγελουδάκι σου να μου χαμογελάσει.
:)))