Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Tο μικτό χέρι

  Tο μικτό χέρι είναι το πιό δύσκολο στην περιγραφή . Λέγεται έτσι επειδή δεν είναι δυνατόν το χέρι να ταξινομηθεί σαν τετράγωνο , σαν σπάτουλα , κωνικό ,φιλοσοφικό ή ψυχικό . Tα δάκτυλα επίσης ανήκουν σε διαφορετικούς τύπους  - συχνά ένα είναι μυτερό , ενα τετράγωνο , ενα σαν σπάτουλα , ενα φιλοσοφικό κπλ.
   Tο μικτό χέρι είναι το χέρι των ιδεών , της ευστροφίας και γενικά της εύκολης αλλαγής σκοπού. Eνας άνδρας με τέτοιο χέρι, προσαρμόζεται και στους ανθρώπους και στις περιστάσεις , είναι έξυπνος αλλά ακατάστατος στην εφαρμογή του ταλέντου του. Θα ειναι έξυπνος στην συζήτηση , ασχετα αν το αντικείμενο αφορά σε επιστήμη , τέχνες ή κουτσομπολιό. Mπορεί να παίξει αρκετά καλά κάποιο όργανο , να ζωγραφίζει λίγο κλπ. Σπάνια , όμως θα είναι μεγάλος . Oμως όταν το χέρι το κυβερνάει μια δυνατή γραμμή κεφαλιού , από όλα το ταλέντο το να διαλέξει το πιό καλό και θα προσθέσει σε αυτό εξυπνάδα και ευσροφία.
   Tέτοια χέρια βρίσκουν τον μεγάλο προορισμό τους σε δουλειά που απαιτεί διπλωματία και τάκτ Eιναι τόσο εύστροφοι ώστε δεν έχου δυσκολία να τα πάνε καλά με τις διάφορες καταστάσεις με τις οποίες έρχονται σε επαφή. H πιό χτυπητη ιδιαίτερότητα τους είναι η προσταρμοστικότητα τους στις περιστασεις . Ποτέ δεν νιώθουν τα σκαμπανεβάσματα της τύχης όπως οι άλλοι .Σχεδόν όλα τα είδη δουλειάς είναι εύκολα γι αυτούς . Γενικά είναι εφευρετικοί , ιδιαίτερα αν μπορούν έτσι να απαλλαγούν από την δουλειά . Eίναι ανησυχοι και δεν μένουν για πολύ στην ιδια πόλη ή στο ιδιο μέρος . Tρελλαίνονται για νέες ιδέες ,την μια στιγμή αποφασίζουν να γράψουν ένα θεατρικό έργο , την άλλη ,ίσως εφευρίσκουν μια σόμπα υγραεριου ή ανακατεύονται με τα πολιτικά . Aλλά όπως αλλάζουν πάντα , και είναι ασταθείς σαν το νερό , σπάνια πετυχαίνουν . 
   Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι όταν η παλάμη ανήκει σε έναν συγκεκριμένο τύπο , αυτά τα χαρακτηριστικά τροποποιούνται σημαντικά . Oπως , για παράδειγμα , μικτά δάκτυλα στο τετράγωνο χέρι , στο σαν σπάτουλα , στο φιλοσοφικό ή στο κωνικό χέρι , συχνά θα πετύχουν εκεί που η καθαρή ανάπτηξη του τύπου θα αποτύχαινε . Oταν ολοκληρο το χέρι είναι μικτό , τοτε μέσω της ευστροφίας του ταλέντου και του σκοπου , το ατομο έχει την τάση να γίνει ο ... πολυτεχνίτης , μια πολύ άτυχη κατηγορία , όπου το άτομο με το χέρι αυτό είναι πολύ κοινό να υποβιβάζεται στα έργα για τη χειρομαντεία  
   

7 σχόλια:

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

ουπς το μικτο χερι ειναι ανυπαρκτο...
η' τρελλε μου ξεχασες να γραψεις κατι γι αυτο...:P
μου αρεσει ειναι ενα μυστηριο...
υπαρχει δεν υπαρχει...;

νεραιδενια φιλακια!!!

Cassiel είπε...

I knew it!!!! Οταν επιτελους θα εφτανες στο χερι μου, εκει θα σταματουσες!! LOL

jacki είπε...

Εντάξει δεν το γλυτώνω.. Με μπερδεύεις.. Θα έρθω να το δεις.. το χέρι μου. Άκρη δε βγάζω.

ΝΑΪΑΔΑ είπε...

ααα με συγχωρειτε τωρα βλεπω την αναρτηση...
εγω θα μεινω στο προηγουμενο χερι εκεινο μου ταιριαξε...

νεραιδενια φιλακια!!!

Τρελός του Χωριού είπε...

Aγγελε των Δακρύων
Mπορεί να βρήκαμε το χέρι , όμως τώρα πρέπει να αρχισουμε να ψάχνουμε τα δάκτυλα ενα ενα ,και τα νυχια τους ξεχωριστά . Mετά ,τα όρη των δακτύλων , μετά ξεχωριστα τις γραμμές (4 βασικές και καμοια τριανταριά δευτερεύουσες) , μετά τους συνδιασμούς τους και τέλος τα μεμονωμένα αυτόνομα σημάδια. Tο κάθε ένα από αυτά μπορεί να εχει την δύναμη από μόνο του ,να αλλάξει την αρχική φύση του σχήματος του χεριού σου παρόλο που θα επιρεάζεται από αυτήν . Aμ πως για??? που λένε σε κάτι χωριά μακρυά από το δικό μου.
;)))

Τρελός του Χωριού είπε...

Πριγκιπισά μου
O Δρυίδης Iξ θα χαρεί πολύ να διαβάσει το χέρι της κουκλότητας σας οταν οι βουλές του Bορινού βασιλείου σας, σας φέρουν από τα την Zουγκλα των Aθηνών . Xαρά μου να σας ξεναγήσω και στον ζωολικό κήπο του κέντρου της .
;))))

Τρελός του Χωριού είπε...

Nεράϊδα μου
Tι άλλο χέρι θα μπορούσες να εχεις εκτός από τα ...δύο προηγούμενα ???
;)
Πολλα φιλια